Om nettstedet

AudunAudun

Jeg visste allerede som 6-åring at jeg skulle bli musiker. Hele livet har dreid seg om det siden. Ønsket om å lage musikk gjorde seg også tidlig gjeldende. Det skulle imidlertid gå nesten 40 år før ønsket ble realisert i form av handling. Utkast og ideer har aldri manglet, men i likhet med mange kreative musikerkolleger lot jeg ideene ligge og "modnes". Eller rettere sagt: støve bort.

Noe må man leve av, og det ble minste motstands vei sent på syttitallet: Jeg ble med i band på heltid. Etterhvert fikk jeg åtte flotte år i "New Action". En musiker- og kompisgjeng, hvorav fire fremdelses er profesjonelle musikere, og en er lydmann. Så fulgte fem like flotte år i "Limerick", også bestående av proffer og studenter. En av de helt store opplevelsene med dem var studieturen i 1988 med 25 andre musikkstudenter - til Gambia. En to uker lang musikalsk aha-opplevelse.

Siden ble det giftermål med Linda Kvam. Jeg var trommis i bandet hennes fram til 1998.

I 94 ble det huskjøp, vår sønn Bendik kom til verden samme år, og man måtte bli seriøs. Jeg ble ansatt i kulturskolene i Horten og Tønsberg, og er i dag dirigent på heltid. Det blir en del jobbing med skolekorps av sånt. De to "heldige" (?) korpsene er pr.i dag Søndre Slagen Skolekorps og Åsgården Skolekorps. Jeg føler meg i dag som en kombinasjon av barne- og ungdomsarbeider og musiker, og stortrives med begge deler.

Ulrikke, Audun og HMK GardenNoen uforglemmelige øyeblikk har det også blitt med korpsene . Bl.a. var det en højdare å få dirigere HMK Gardens musikkorps i en egenarrangert rock'n roll-utgave av Paganinis Caprice nr. 24. Ulrikke Henninen (13 år den gangen i januar 2004) var cello-solist i en fullsatt konsertsal.Don Juan Dracula og Asgarden, Oyafestivalen 05

Et annet stunt var Øya-festivalen 2005, hvor Åsgården stilte på hovedscenen sammen med Don Juan Dracula. Du kan lese mer om det her.

Jeg ble skilt i 97, og jeg traff Rikke i 98. For å gjøre en lang og lidenskapelig historie kort: Vi giftet oss i oktober 2002. Ved siden av alt annet, hadde hun avgjørende betydning for den kreative delen av meg. Ikke minst mht. selvtillit. Det er hennes fortjeneste at dette nettstedet i det hele tatt eksisterer.

Hotel Burj Al-ArabBlant utallige band- og andre opplevelser vil jeg nevne "The Bones", et partyband som ble startet i Oslo i 1989. Vi spilte ca. en gang i måneden, men har til dags dato aldri "rukket" å øve. Nå ser det også ut til at vi endelig har klart å legge det ned, etter mange forsøk. Vi hadde spillejobber på så forskjellige steder som Lille-Smuget i Oslo, Reenskaug i Drøbak, Alnwick i Nordøst-England og det mest bisarre landet jeg har besøkt, Dubai. Her spilte vi i toppen av Burj al-Arab (ser ut som en 300 meter høy spinnaker).

© 2010 BHM/Contessa
Org.no. 984 130 910
Design: A. Bull-Hansen