På denne siden:

Medvirkende og samarbeidspartnere på Contessa.no

 

Medvirkende

Øystein Fevang

Øystein Fevang/Foto: Ingrid Skaare/NRK Øystein er fast dirigent for Oslo Filharmoniske Kor, og var også frem til desember 2006 dirigent for kammerkoret Ensemble 96. Han er utdannet sanger og dirigent fra Østlandets Musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole.

I 2006 ble Øystein nominert til Grammy i klassen Best Choral Performance for platen Immortal Nystedt med Ensemble 96. Platen var også nominert i klassen Best Surround Album.

Øystein hadde en ledende rolle i NRK-serien "Den syngende bydelen", høsten 2008. Han er også leder for en stor Queen-oppsetning, som med stor suksess har blitt spilt på en rekke store scener landet rundt.

Vi spilte sammen i band i en årrekke på 90-tallet, og møtes stadig på hans storsatsing i Horten: Kulturstedet Gamle Horten Gård.

Bidrar på Contessa.no med: God natt

 

Tove Kragset

Tove Kragset

Tove er pianist, arrangør og kapellmester. Hun er utdannet bl.a. ved Konservatoriet i Bergen og Grieg-akademiet.

Blant mange av hennes kapellmesteroppdrag kan nevnes "Frustrerte Fyrer" på Dizzie, NRK-programmet "Hvorfor det" med Trond-Viggo Torgersen, turne med Herborg Kråkevik og ABBA-konsert med Hordaland Korforbund.

Hun er også akkompagnatør for Helene Bøksle, Nora Foss Al-Jabri, Lene Kongsvik Johansen og en rekke andre. I tillegg har hun vært/er repetitør for bl.a. Oslo Filharmoniske Kor, forestillingene "Which Witch" og "Les Miserables".

Dette er bare et lite utdrag av CV-en, besøk hjemmesiden hennes for flere detaljer.

Bidrar på Contessa.no med: God natt
Toves hjemmeside: http://www.tovekragset.no/

 

Julie Wilhelmsen

Julie Wilhelmsem

Er til daglig medlem av Tønsberg Janitsjarkorps og Sandefjord Ungdomskorps, og går i 2009/10 siste året på musikklinja på Sandefjord Videregående Skole.

Julie blir ofte leid inn som solist og som vikar i forskjellige orkestre. Bl.a. var hun solist på nyttårskonserten til Sandefjord Ungdomskorps i 2008. I 2008 vant Julie solistprisen i første divisjon under NM for janitsjarkorps som den yngste noensinne. Videre mottok hun Lektor Magnus Lund og hustru Unns legat i 2009.

Bidrar på Contessa.no med: Domina og Intro.

 

"Muggballetten"

Muggballetten

"Muggballetten" ble dannet i anledning arrangementet "En muggen aften" på Papirhuset Teater 7. juni 2009. Den besto av Oda Rochman Sundet, Kaja Stene og Tone Hjort Madsen. De laget dans til tre av musikkinnslagene fra filmen.

Foreløpig er ett av dem ferdig som video: "Muggsopp: Ending".

 

Ida Malene Christensen (Cello)
Elin Marie Christensen (Fiolin) Ida Malene og Elin Marie Christensen

Nøtterøy-søstrene Ida Malene og Elin Marie Christensen studerer for tiden utøvende musikk ved NTNU i Trondheim. De har tidligere gått musikklinjen ved Sandefjord videregående skole.

De har allerede lang erfaring som musikere, bl.a. i Sorella-kvartetten, Halvdan Sivertsen-turne og sitt eget "Klezmer-band".

Bidrar på Contessa.no med: Baym Rebn's Sude.

© 2010 BHM/Contessa
Org.no. 984 130 910
Design: A. Bull-Hansen