På denne siden (Omtale av musikkstykkene + Flash-avspilling):
Det første vingeslag Domina Intro Marionettedans Marilyn

Musikk

Musikk

Start musikken ved å klikke på ett av sporene i spillelisten. Hvis ikke listen synes (f.eks. i enkelte eldre nettlesere), gå til Flash-filene lenger ned.
NB! Du må ha Javascript slått på i nettleseren for å kunne spille av musikken.

 

Bruk snarveiene øverst for å spille av Flash-filene og lese info om musikken.

 

 

Her er litt omtale av de samme musikkstykkene. Klikk på bildene for avspilling (virker ikke på bl.a. Android-OS som ikke lenger støtter Flash. Da kan spillelisten ovenfor brukes).

Det første vingeslag

(Spill av fra spillelisten)

For altsax, kor og kirkeorgel. Jeg har stor sans for tonaliteten i norsk og svensk folkemusikk. Dette forsøket på å lage en Veldig, Veldig Norsk Salme endte riktignok i en noe pompøs sang om sommeralvens første vingeslag om våren. Men en mer sakral utgave kommer kanskje senere.

Den har blitt fremført på en rekke konserter med og uten kor. Siden min sangkvote for dette livet er brukt opp i originalversjonen av "God natt", er denne innspillingen instrumental. Så får jeg heller prøve å få et kapabelt kor eller en sangsolist til å gjøre en ny versjon senere.

Kategori: Instrumental
Skrevet i: 2000
Solist: Audun Bull-Hansen

 

Domina

(Spill av fra spillelisten)

Skrevet for fløyte og orkester. Denne er fremført en rekke ganger med høyst forskjellige besetninger. Ganske norsk, litt irsk. og forhåpentligvis litt mystisk.

Kategori: Instrumental
Skrevet i: 1999
Solist: Julie Wilhelmsen

 

Intro

(Spill av fra spillelisten)

"Det er ikke pompøst før det er vulgært": Det er svært forfriskende å kunne leke seg uhemmet med PC, lydmoduler og effekter. Denne ble til ved at en enkel fløytemelodi sporet helt av i ellevill glede over dataalderens muligheter. Definitivt ikke en låt for Musikkpolitiet.

Dette er musikk for de store anledninger (danskebåt-avganger, crocket-turneringer, modellflystevner etc.). Pyroshow og storskjermer er et minimum.

Kategori: Instrumental
Skrevet i: 1997
Solist: Julie Wilhelmsen

 

Marionettedans

(Spill av fra spillelisten)

Skrevet i anledning lanseringen av DVD-en "Et annet dukkehjem" med Horten kulturskole. En gruppe blant skuespillerne fremførte en spesiell dans til denne melodien.

Les mer om Ibsen-prosjektet her.

Kategori: Instrumental
Skrevet i: 2006

 

Marilyn

(Spill av fra spillelisten)

Opprinnelig bare et litt åndsfraværende tidsfordriv. Jeg fikk lyst til å lage en "forsoffen detektiv på nattklubb"-melodi, og fikk til et vers og et refreng. Til slutt endte den opp som en hyllest til La Femme Fatale.

Kategori: Instrumental
Skrevet i: 1997
Solist: Viktoria Henninen

 

© 2010 BHM/Contessa
Org.no. 984 130 910
Design: A. Bull-Hansen